Hvalpe


Har du ikke råd til en hel dobermann?

.....så køb hvalp et andet sted.....

VORES HVALPE ER SELVFØLGELIG IKKE ØRE- OG HALEKUPERET!!!

Hvalpene bliver solgt med stambog fra Dansk Kennel Klub samt købskontrakt.  

De vil være chipmærkede og vaccineret 1. gang + ormebehandlet iflg. dyrlægens anvisning.

Sundhedsbog medfølger.Info om DKK og DDK medfølger.
Hvalpefoder og legetøj medfølger.

Medlemsskab af træningspladsen Gr. Gribskov (under Dansk Dobermann Klub) samt 4 x "kom-godt-igang-træning" medfølger.
Når vi har et kuld hvalpe...

... bor de i "hvalpegården", som er indrettet i et ekstra værelse, som ligger lige ved vores stue og køkken. Det gør, at hvalpene lige fra de bliver født, gøres fortrolige med forskellige hverdagslyde; støvsugeren, telefonen, børneleg/-råb, andre hundes gøen etc.  I vores hjem kommer børn i alle aldre, så det vil blive en naturlig del af hvalpenes liv hos os.

I dagtimerne opholder de sig, sammen med deres mor, i gangen i vores underetage, lige ved min salon. Det giver en helt unik mulighed for, at lade dem hilse på mange forskellige rare mennesker, hver eneste dag fra hvalpene er ca. 14 dage.
Fra hvalpene er ca. 6 uger lader jeg dem hilse på de venlige kundehunde. Det er utrolig lærerigt for hvalpene, at hilse på fremmede hunde af forskellige racer.
Fra gangen har hvalpene direkte adgang til vores have, hvor de , i takt med at de vokser, får et størrere og størrere areal at boltre sig på.

Fra hvalpene er ca. 2-3 uger afholder vi "åbent hus" lørdag eller søndag, i nogle timer (frem til hvalpene flytter!) hvor alle hvalpekøberne er meget velkomne. 

Dog vil vi gerne have mødt jer mindst én gang inden I benytter dette tilbud.

Der vil blive serveret kaffe/the/øl/vand.  Det er ikke nødvendigt, at melde eller afmelde sin ankomst, men vi forventer, at I respekterer tiderne.
Hold øje med siden "Nyheder", hvor der fredag vil være endelig besked om hvilken af weekend-dagene der vil være åbent hus. 

Hvem vælger hvem?

Som hvalpekøber hos os er man meget velkommen til at følge hvalpenes udvikling - faktisk forventer vi, at man gør det.
Hvalpen lærer lugten af de nye mennesker at kende, på den måde vil flyningen til det nye hjem være en mindre omvæltning, da hvalpen i det mindste kender lugten af den nye flok, og forbinder den med noget trygt.


Som opdrætter er det ubetinget os der kender hvalpene og deres temperament bedst. Vi håber på, at lære hvalpekøberne godt at kende; hvordan er I som mennesker, hvilke forventninger har I til det nye familiemedlem osv. Ud fra de indtryk vi får af jer og jeres ønsker, matcher vi ( i forening med jer) jer sammen med den hvalp, der tegner til at passe bedst ind i jeres liv.

I skulle gerne være glade for hinanden de næste mange, mange år (og hvalpen gerne en god repræsentant for vores kennelnavn!!!).