Salon


 
 
Jeg er gået ned i tid og tager derfor INGEN nye kunder ind.  Salonen vil ofte kun være åben 1 dag om ugen, men ifb. med køb af hundeartikler/-foder kan jeg naturligvis kontaktes på 24258456.
 
 

 

I webshoppen http://www.alphadog.dk/ kan du købe dine hundeartikler (bland andet) og evt. spare forsendelsen ved selv at afhente i salonen (efter aftale på 24258456)

 

 

Be-Barong Klip og Trim
v. eksamineret hundefrisør Lisa Duus, medlem af "landsforeningen for hundesoignering Danmark"

Lille hyggelig salon hvor det er vigtigt, at det bliver en behagelig oplevelse for din hund og dig at komme. Derfor bruger jeg god tid til, at vi finder den bedste løsning mht. netop din hund og dens pels, og naturligvis til at soignere den uden, at skulle blive stresset pga. tidsnød.
Jeg forsøger hele tiden, at dygtiggøre mig ved at deltage i div. dyrlægekurser og klippe/trimmedemonstrationer som bliver afholdt i bla. Landsforeningen For hundesoignering Danmark. Læs mere på http://www.lhs-dk.dk/
Salonen er placeret i min privatboligs kælder med egen god indgang fra forsiden af huset.

YDELSER; Klip, trim og vask af alle racer.
Negleklip.

 

Mange hundeejere vil gerne gøre det bedste for deres hund, selvfølgelig…
Når det drejer sig om vedligeholdelse af hunden pels har mange dog store problemer. Har man en god hundefrisør, behøver det ikke at være sådan! 
Hos mig er det muligt, at få et lille kursus i den daglige vedligeholdelse af netop din hund pels. Du booker 1 time (kr. 375,- incl. moms) og så gennemgår vi sammen din hund – hvilke redskaber har du brug for, hvordan bruger du dem bedst muligt og hvor ofte. Det er desværre ofte, at folk bruger en mindre formue på redskaber som ikke egner sig til netop deres hunds pels, så kom gerne inden du forkøber dig. Dette er IKKE et kursus i trimning/klipning!
En anden løsning er, at lade mig stå for vedligeholdelsen. Det er individuelt hvor ofte soignering er nødvendigt, men flere og flere benytter sig af, at aflevere deres hund her hver 2-4 uge for almindelig børstning, samtidig får hunden efterset negle og ører (klippes og renses efter behov) og ligeledes bliver hår mellem trædepuderne klippet væk så hunden har en bedre livskvalitet.
Derhjemme slipper man for ”kampene” og den dårlige samvittighed. Det tager ofte ikke mere end ca. 30-60 min. pr. gang og samtidig bliver det både lettere for hunden og billigere når man så kommer til den normale trimning/klipning X antal gange om året. 
Ring for booking 24 25 84 56