Lidt om os


...og mest om vores hunde!

Her vil jeg kort fortælle om os mennesker og vores hunde, samt om hvordan vi bruger tiden på hundene og de hvalpekuld, der bliver født her.


 

 

Menneskene:

Tom ( mekaniker, med eget autoværksted ). Det er Tom der træner med vores Dobermann og som opnår de fine resultater. Desuden er Tom figurant.

Mads ( vores søn, født juli 1999 ) og Iben ( vores datter, født i april 2006 ).

Jeg hedder Lisa ( hundefrisør, med egen hundesalon ). Jeg har taget DKK´s opdrætteruddannelse i april 2005 og d. 19/6-2005 taget overbygningen til uddannelsen.

Vi er initiativtagerne til stiftelsen af  - og en del af den aktive drift af (jeg er klubbens kassere -  træningspladsen Gr. Gribskov, som hører under Dansk Dobermann klub.

 

Pladsen ligger på Ny Mårumvej 214, 3230 Græsted/3200 Helsinge.


Vi har pt. 2 stk. dobermann.

Tom træner IPO/BHP med vores dobermann i Dobermannklubben.
Se mere om det under " VORES HUNDE" eller se på http://www.ddk-gribskov.dk/


Tidligere - da tiden tillod det - trænede jeg med vores irske Terrier i Dch.


Vores hunde bor sammen med os i huset, de er jo familiemedlemmer!!!

 

 

 

Når vi har et kuld hvalpe...

... bor de i "hvalpegården", som er indrettet i et ekstra værelse, som ligger lige ved vores stue og køkken. Det gør, at hvalpene lige fra de bliver født, gøres fortrolige med forskellige hverdagslyde; støvsugeren, telefonen, børneleg/-råb, andre hundes gøen etc.  I vores hjem kommer børn i alle aldre, så det vil blive en naturlig del af hvalpenes liv hos os.

I dagtimerne opholder de sig, sammen med deres mor, i gangen i vores underetage, lige ved min salon. Det giver en helt unik mulighed for, at lade dem hilse på mange forskellige rare mennesker, hver eneste dag fra hvalpene er ca. 14 dage.
Fra hvalpene er ca. 6 uger lader jeg dem hilse på de venlige kundehunde. Det er utrolig lærerigt for hvalpene, at hilse på fremmede hunde af forskellige racer.
Fra gangen har hvalpene direkte adgang til vores have, hvor de , i takt med at de vokser, får et størrere og størrere areal at boltre sig på.

 

Hvem vælger hvem?

Som hvalpekøber hos os er man meget velkommen til at følge hvalpenes udvikling - faktisk forventer vi, at man gør det.
Hvalpen lærer lugten af de nye mennesker at kende, på den måde vil flyningen til det nye hjem være en mindre omvæltning, da hvalpen i det mindste kender lugten af den nye flok, og forbinder den med noget trygt.

Vi holder "åbent hus" én af dagene - hver weekend, i nogle timer (frem til hvalpene flytter!) hvor alle hvalpekøberne er meget velkomne.  Dog vil vi gerne have mødt jer mindst én gang inden I benytter dette tilbud. Der vil blive serveret kaffe/the/øl/vand.  Det er ikke nødvendigt, at melde eller afmelde sin ankomst, men vi forventer, at I respekterer tiderne.
Hold øje med siden "Nyheder", hvor der fredag vil være endelig besked om hvilken af weekend-dagene der vil være åbent hus.


Som opdrætter er det ubetinget os der kender hvalpene og deres temperament bedst. Vi håber på, at lære hvalpekøberne godt at kende; hvordan er I som mennesker, hvilke forventninger har I til det nye familiemedlem osv. Ud fra de indtryk vi får af jer og jeres ønsker, matcher vi jer sammen med den hvalp, der tegner til at passe bedst ind i jeres liv. I skulle gerne være glade for hinanden de næste mange, mange år ( og hvalpen gerne en god repræsentant for mit kennelnavn!!! ).